Over mij

Mijn naam is Joran Bunders en ik ben een animator en all-round filmmaker van audiovisuele content. Van kleins af aan heb ik een interesse in tekenen en films. Hierin heb ik mezelf verder ontwikkeld door me te richten op het maken van animaties en korte video's. Ik specialiseer me op dit moment ook in het maken van animatiecontent en montages voor commercials, documentaires en fictiefilms. Inmiddels heb ik ruim acht jaar professionele ervaring in het produceren van video’s. Naast audiovisuele content maak ik ook digitale illustraties van zowel eigen werk en fanart van games en series.
Via mijn animaties en films wil ik een goed verhaal kunnen vertellen door passende en grappige visuals te gebruiken. Samen met de klant. Ik bespreek met de klant wat het doel en wat de vorm is van de animatie/video om samen een uitstekende resultaat te krijgen. Ik werk zowel in groepsverband en zelfstandig prettig aan opdrachten. Het leukste wat ik vind om te doen is werken aan animaties en post-productie.
Ik spreek zowel Nederlands en Engels. Ik kan goed werken met beide talen. Ben je benieuwd naar wat voor soort video's ik maak? Bekijk dan gerust mijn portfolio. Als je op zoek bent naar een animator/editor, die je kan helpen met nieuwe inzichten en een creatief resultaat, neem dan gerust vrijblijvend contact met mij op.